Често Задавани Въпроси

  1. Избирате подходящ банер за вашата фирма или организация. Размера трябва да е съобразен със сумата, която желаете да заплатите.
  2. Попълвате формуляра за поръчка, където ще предоставите информация за Вас, както и самият рекламен банер и линк към, който искате да пренасочва, и които искате да бъдат публикувани на Стената на приятелите
  3. При нужда, ние ще ви потръсим за доуточняване на детайлите по поръчката.
  4. Изпращаме проформа фактура от наша страна
  5. Заплащате сумата по проформа фактурата
  6. Ние публикуваме вашият линк и банер на Благодарствената стена и така ставате част от голямото жълто-черно семейство, подпомогнало спасението на този велик клуб
Благодарствената стена представялвва бяло платно с рекламни банери на всички фирми, организации и юридически лица, участвали със своите дарения в кампанията.

Цената която трябва да платите при закупуване на място на тази стена, се определя от размера на логото, което искате да поставите.

Така например, рекламен банер с размери (200х100) пискела, има площ от 20 000 пиксела и би струвал 20 000 х 0.01912 лв. = 382.40 лв. без ДДС.
Подредбата на банерите е изцяло независима и автоматична - банерите с най-голяма площ се разполагат най-отгоре.
Благодарствената стена остава завинаги в интернет пространството - на адрес www.565.botevplovdiv.org и www.565.botevplovdiv.bg

При успешен завършек и закупуване на дълга - планираме да отпечатаме събраните банери на билборд, който завинаги да стои там, където играе футболният клуб Ботев Пловдив.

Така ще увековечим имената на тези, които са протегнали ръка в този труден момент за ПФК Ботев Пловдив.
Мимиалната сума за дарение е 100 лв. Това определя и минимална изискуема площ на банерите от 5230 кв. пискела (Примерни размери 100x53 пискела = 5300 пиксела)
Идеята за тази поредна инициатива от кампанията за закупуване на дълга към Рент Мениджмънт (565 000лв.) се породи от получените запитвания от фирми, които поради една или друга причина желаят предоставените от тях средства да бъдат под формата на разход - т.е. да заплатят ДДС и да получат фактура. Това е нещо, което останалите канали на кампанията могат да предложат.

Разбира се, в инициативата могат да се включат и физически лица, но това НЕ е най-благоприятният начин от финансова гледна точка с оглед на факта, че те също ще трябва да заплатят ДДС, което така или иначе ще бъде приспаднато от дарената сума.
Вашето дарение ще бъде в основата на спасението на ПФК Ботев Пловдив - вековна институция, превърнала се в символ на град Пловдив, с множество фенове в България и целия свят.

Вие ще имате възможноста да бъдете идентифициран, като спасител на тази вековна марка. Безусловна чест и уважение сред цялото жълточерно общество.
Какви са размерите на Вашия банер, с който разполагате?

Качете Вашия банер или въведете ръчно размерите му. Калкулаторът ще изчисли сумата, която би Ви струвало да го поставите на "Благодарствената стена".

ширина
височина
Каква е сумата, с която искате да участвате?

Ако сумата се различава от тази, която е изчислена на база текущия банер, с който разполагате, въведете от Вас желаната сума и ние ще Ви покажем как да преоразмерите Вашия банер.

желана сума